Over mij

Mijn naam is Jolanda Bast, gecertificeerd Chi Neng Qigong instructeur, Vitaliteitscoach, Lifecoach en NEI coach. Gespecialiseerd in een integrale aanpak voor meer energie en vitaliteit.

Jolanda Bast‘Het is mijn passie om mensen te laten ervaren hoe je je beter kunt voelen door te werken met je levensenergie’

Mijn eigen ervaring naar een vitaal en gezond leven is een zoektocht van vele jaren geweest en nog leer ik dagelijks.

Ik vond weer balans na een burn-out door mijn voeding, beweging, rust, denken en doen aan te passen. In deze periode van persoonlijke ontwikkeling en groei heb ik ontdekt wat mij echt vitaal, gezond en gelukkig maakt. Ik heb zelf mogen ervaren hoe het zelfregulerend vermogen van het lichaam werkt als alle elementen in balans zijn.

Chi Neng Qigong raakte mij direct en brengt voor mij alles samen. Het heeft mij veel  innerlijke rust gebracht, fysieke klachten doen oplossen en focus gegeven.

Met die al deze ervaring, kennis en groei wilde ik iets doen! Ik wilde mijn passie omzetten in een doel om anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen op alle fronten.

Puur Vitabalans is daarvan het resultaat. Studio en praktijk voor Chi Neng Qigong lessen en vitaliteitscoaching waar ik graag samen met je wil werken aan een optimale gezondheid op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, als spiritueel vlak. Als gepassioneerd Chi Neng Gigong instructeur, Vitaliteitscoach en NEI coach begeleid ik je graag naar ontspanning, balans en plezier in je leven.

Ben je benieuwd wat Puur Vitabalans voor jou zou kunnen betekenen? Wil jij ook energieker, gezonder en ontspannen in het leven staan? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor informatie, een gratis kennismakingsgesprek óf een proefles Chi Neng Qigong.

Puur Vitabalans is aangesloten bij Chi Neng Institute Europe en is tevens gecertificeerd door het Chi Neng Instituut als instructeur.

Puur Vitabalans gecertificeerd Chi Neng Instituut

Warme Qi groet,
Jolanda